Поради щодо вибору рідини для електронних сигарет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поради щодо вибору рідини для електронних сигарет

Особисті фінанси
544
Неправильний вибір рідини для електронної сигарети, як і вибір неякісних або занадто дешевих витратних матеріалів – одна з найпоширеніших причин, чому люди, які вирішили спробувати вейп, знову повертаються до більш шкідливої звички палити тютюн. Парити рідиною, яка їм не підходить, вони просто не хочуть, і звинувачувати їх у цьому не можна.
Втім, не завадить спершу проаналізувати запропонований асортимент, щоб у результаті вибрати саме ту рідину і девайс, які відповідають вашим смакам, звичкам, ставленню до паріння, стилю тощо.
В першу чергу треба визначитися зі складом рідини. Незважаючи на те, що традиційний склад передбачає наявність пропіленгліколю і гліцерину приблизно в рівному співвідношенні, бувають винятки. Якщо ви хочете отримати більше пари або навпаки вам подобається сильніший «удар по горлу», вам, напевно, підійдуть рідини з переважним вмістом гліцерину або пропіленгліколю.
Варто також враховувати непереносимість конкретного компонента, яка може спостерігатися у парильщика. У цьому випадку важливо вибрати рідину, яка не викликатиме небезпечних побічних ефектів і неприємних відчуттів.
Міцність рідини – наступний етап вибору. Міцність вимірюється не так, як у звичайних сигаретах, і на спеціалізованих сайтах можна знайти онлайн калькулятори для визначення оптимального вмісту нікотину в залежності від того, які сигарети ви курили.
Деякі парильщики впевнені, що краще вибирати не дуже міцну рідину, щоб менше шкодити здоров’ю. Інші вважають, що краще вибрати рідину трохи міцнішу, а потім знизити концентрацію нікотину. Робиться це для того, щоб перший час парильщик-початківець отримував задоволення від паріння і не повернувся до сигарет. Однак варто розуміти, що все індивідуально, і всі поради суб’єктивні.
Якщо ви кидаєте палити, то знижувати міцність рідини, на думку досвідчених парильщиків, різко не рекомендується. Краще зменшувати вміст нікотину поступово, паралельно зменшуючи інтенсивність паріння. Для тих, хто позбувся залежності, або тих, хто не хоче обзавестися новою шкідливою звичкою, підійде рідина для електронних сигарет без нікотину.
 
Вибір правильного аромату не менш важливий, але це не означає, що ви не можете експериментувати. Для початківців рекомендують вибирати щось класичне і не дуже екзотичне.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас