Moody's покращило кредитні рейтинги одного з українських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's покращило кредитні рейтинги одного з українських банків

Кредит&Депозит
603
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s Investor Services покращило кредитні рейтинги АТ «Ощадбанк». Агентство також змінило прогноз за рейтингами Ощадбанку зі «стабільного» на «позитивний».
Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.
«Довгостроковий рейтинг боргу емітента (як в іноземній, так і в національній валютах) підвищено до Саа2. При цьому прогноз щодо подальшого розвитку рейтингу змінено зі «стабільного» на «позитивний». Довгостроковий рейтинг депозитів в іноземній та національній валюті підвищено, відповідно, до Caa3 та Caa2 (прогноз за обома зі «стабільного» на «позитивний»)», – йдеться в повідомленні.
Окрім цього, рейтинг базової оцінки кредитоспроможності підвищено до Caa2. Рейтинг депозитів та боргу у місцевій валюті за національною шкалою підвищено до В1.ua (прогноз зі «стабільного» на «позитивний»). Покращенню рейтингів банку сприяло підвищення суверенного рейтингу України. Агентство також взяло до відома посилену прибутковість та рівень капіталізації банку і достатній обсяг ліквідності.
Нагадаємо, міжнародне рейтингове агентство Moody’s підвищило рейтинги ПриватБанку з Caa3 до Caa2 слідом за нещодавнім підвищенням рейтингу України.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас