Швидке і надійне навантаження зерна в будь-яких умовах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швидке і надійне навантаження зерна в будь-яких умовах

Фондовий ринок
512
З приходом осінніх місяців на сільськогосподарських підприємствах всіх форм власності помітно активізуються роботи з закладки зернових ресурсів на зберігання. Нинішня традиційна осіння негода позбавляє надій на те, що під відкритим небом зерно зможе довго зберігатися.
У роботу залучені всі виробничі потужності. Але добре, якщо аграрії мають справді продуктивне оснащення. Адже саме від його роботи залежить швидкість закладки зерна, якість його транспортування в бункери і силоси. У цьому питанні допоміг поставити крапку завод Лубнимаш – вітчизняний виробник аграрного обладнання. В оновленому каталозі підприємства цього року були запропоновані стрічкові конвейери від заводу Lubnymash.
Швидке і надійне навантаження зерна в будь-яких умовах
Пріоритети виробництва
Про це обладнання саме цього виробника по всій Україні чути лише позитивні відгуки. Продукція підприємства – це цілий етап розробки, тестування, модернізації інженерних вишукувань власного новаторського відділу. Стрічкові конвеєри цього виробника характеризуються традиційною для всієї виробничої лінійки високою якістю.
Одночасно з тим зернові транспортери стрічкового типу, що випускаються на підприємстві Лубнимаш, є невід’ємною структурною одиницею всього навантажувального конвеєра. Майстри і інженери заводу Лубнимаш зробили те, що не вдавалося багатьом зарубіжним постачальникам.
  • По-перше, вони модернізували стрічкові конвеєри під реалії українського споживчого ринку, модернізувавши їх;
  • По-друге, заводу вдалося розробити технології, що позитивно позначаються на споживанні енергоресурсів;
  • По-третє, було досягнуто нечуваної навіть для зарубіжних аналогів статистики продуктивності.
Швидке і надійне навантаження зерна в будь-яких умовах
Тепер учасники аграрного ринку можуть без труднощів справлятися із завантаженням зерна в силоси.
Переваги стрічкових конвеєрів Лубнимаш
Крім високої продуктивності, стрічкові транспортери заводу Лубнимаш відрізняються високим ступенем автоматизації. Це дозволяє забезпечувати контроль усіх етапів завантаження зерна, моніторити виконані обсяги, регулювати параметри процесу.

При впровадженні в елеваторні роботи стрічкових конвеєрів Лубнимаш вдається досягти збереження структури відвантаженого зерна – стрічка транспортера має плавний хід, в конструкції виключені раптові зупинки.
Сучасні моделі стрічкових транспортерів Лубнимаш оснащені контрольними приладами обліку швидкості руху конвеєрної стрічки, обладнанням для автоматизації регулювання процесу збігання стрічки, датчиками завалу транспортера під час роботи, а також дистанційним пультом управління всіма процесами.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас