Volkswagen побудував двоповерховий будинок на колесах (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen побудував двоповерховий будинок на колесах (фото)

Технології&Авто
1386
Компанія Volkswagen розповсюдила подробиці про двоповерховий будинок на колесах, побудований на базі фургона Crafter. Автомобіль презентували на початку серпня, проте тоді не було зображень інтер’єру і подробиць про його влаштування.
У будинку на колесах є кухня з раковиною, метровим складаним столом, газовою плитою з двома конфорками і двома 50-літровими холодильниками (включаючи одну чотирилітрову морозилку), душова з туалетом і водонагрівачем (вона має власну підлогу і у невикористовуваному стані «складається» наполовину, звільняючи місце в салоні), спальні місця на першому поверсі і велике ліжко на другому. Бак для води – 140 літрів, для газу – 37 літрів, для відходів – 90 літрів.
Ліжко на першому поверсі складається, може підігріватися і охолоджуватися за допомогою системи вентиляції. Його довжина становить два метри, ширина – 1,7 метра, а зверху встановлено панорамний дах. Крім того, ззаду є проектор. У салоні встановлено дев’ять розеток на 220-вольт, шість USB-портів і атмосферне підсвічування з сенсорним управлінням. Системами автомобіля можна керувати за допомогою додатка для смартфона або iPad.

На другому поверсі, оснащеному окремою системою підігріву, є двометрове ліжко і панорамний дах. Будинок на колесах комплектується повним приводом, 177-сильним дизелем, пневматичною підвіскою з регульованим дорожнім просвітом.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас