Американці інвестують 650 мільйонів доларів в українські енергопроекти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці інвестують 650 мільйонів доларів в українські енергопроекти

Кредит&Депозит
762
Корпорація закордонних приватних інвестицій США (OPIC) планує інвестувати 650 мільйонів доларів у низку нових проектів в Україні.
Про це заявив президент корпорації Рей Вошберн під час зустрічі з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, передає Урядовий портал.
“У безпосередніх планах нашої корпорації – проекти з інвестування 250 мільйонів доларів у новий проект з “Енергоатомом”. Ще одна угода на стадії укладення – з будівництва енергооб’єктів в Запоріжжі. Це буде проект на 400 мільйонів доларів”, – сказав Вошберн.
Президент OPIC подякував за допомогу в підготовці цих проектів міністру фінансів Олександру Данилюку. Також Вошберн повідомив про досягнення домовленостей по двом проектам в Україні на підтримку малого бізнесу.
“Ми вже провели перші зустрічі, які дали старт цих проектів”, – додав він.
Крім того, президент OPIC повідомив про ведення переговорів щодо ще одного проекту, не уточнюючи подробиць та суми інвестицій.
“Ми зацікавлені в поглибленні економічних зв’язків між двома країнами і дуже символічно, що моя перша поїздка після призначення саме сюди”, – підкреслив Вошберн.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас