Aston Martin анонсував випуск свого першого електромобіля до 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Aston Martin анонсував випуск свого першого електромобіля до 2019 року

Технології&Авто
293
Генеральний директор Aston Martin Енді Палмер заявив Financial Times, що до середини 2020-х всі автомобілі компанії будуть гібридними на 100%. Він також сказав, що до 2030 року кожен четвертий автомобіль Aston Martin буде повністю електричним, повідомляє Ars Technica.
Aston Martin – один з останніх автовиробників, які оголосили про перехід до гібридної лінійки. Першою повністю електричною Aston Martin стане модель RapidE, чотиримісний автомобіль, який планують випустити в 2019 році. Але це буде модель з обмеженим випуском, заплановано всього 115 автомобілів. В роботі також футуристичний гібрид Валькірія, що розробляється Aston Martin спільно з Едріаном Ньюї з Red Bull Racing.
Палмер також сказав, що Aston Martin буде розвивати свою технологію електродвигунів всередині компанії, запозичуючи її у технічного партнера Mercedes-Benz (який в даний час поставляє в компанію електроніку, а також двигун V8).
2017 став хорошим роком для Aston Martin, яка виробляє фірмовий автомобіль Джеймса Бонда. Компанія отримала прибуток у розмірі $27,3 млн від надходжень в розмірі $529,7 млн за перше півріччя, що стало великим успіхом в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. Тож, схоже, саме час британському автовиробнику додати в свою лінійку електромобілі. До того ж уряд Великобританії часто заохочує грантами і субсидує екологічні технології.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас