Німці підготували новий Smart — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці підготували новий Smart

Технології&Авто
1136
Smart, один з підрозділів німецького концерну Daimler, у вересні поточного року під час автосалону Frankfurt Auto Show-2017 покаже свій новий концепт-кар. Назва цієї новинки поки що тримається в секреті.
На тизері видно передній бампер нового концепту Smart, в якому домінує декоративна світлодіодна решітка. Це нагадує нам концепт Vision Van компанії Mercedes-Benz, вперше показаний у вересні минулого року.
Новий концепт-кар Smart втілює в собі стратегію Daimler під назвою CASE (Connected, Autonomous, Shared, Electric). Ця стратегія передбачає створення сучасних автономних електромобілів. Звісно, на її реалізацію буде потрібно дуже багато часу. Але головне, що «перша ластівка» вже є (у вигляді концепту Smart).
Smart обіцяє, що на базі цього концепту буде створено сіті-кар нового покоління. Він повинен ідеально підійти для великих міст з їх жвавим автомобільним рухом.
На жаль, німці поки що не розповідають практично нічого про цю новинку, відбуваючись тільки загальними фразами. Але точно відомо, що це буде повністю електричний автомобіль з автономною системою керування. Над цією автономною системою водіння, як раніше повідомлялося, компанія Mercedes-Benz працює останні кілька років, і «польові» випробування показали її ефективність.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас