Японські роботизовані готелі виходять на міжнародний ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японські роботизовані готелі виходять на міжнародний ринок

Технології&Авто
481
Мережа готелів Henn na Hotel з роботизованим персоналом з’явиться в декількох містах Японії, а також на Тайвані і в Шанхаї. Творці готелю планують зробити робоготелі популярним притулком для відвідувачів під час відряджень.
Японська туристична компанія H. I. S. розширить мережу готелів Henn na Hotel, назва якої перекладається з японської як «Дивний готель». Дивина полягає в роботизованому персоналі. На вході відвідувачів зустрічають адміністратори — дівчина-андроїд і тираннозаври. Після проходження реєстрації можна передати речі роботу-носильнику, а в номері поспілкуватися з робоконсьєржем Tuly. Для управління кондиціонером і телевізором в номерах встановлені голосові помічники Tapia.
Роботам не вдалося замінити лише охоронців і домробітниць. За словами засновника мережі готелів Хідео Савада, роботизований персонал економить гроші, тому ціни на проживання в Henn na Hotel залишаються доступними — в середньому одна ніч обходиться у $80. З часом Савада планує відкрити 1000 робоготелів і замінити машинами 90% персоналу.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас