Український інвестфонд купуватиме активи банків-банкрутів у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український інвестфонд купуватиме активи банків-банкрутів у США

Кредит&Депозит
432
Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд (ЗНВКІФ) “Відновлення”, що входить до складу групи ICU, вирішив взяти участь в аукціоні з продажу активів банків-банкрутів, який пройде на американському майданчику First Financial Network (FFN).
Про це повідомляє прес-служба ICU.
Зокрема, ТОВ “Інвестиційний Капітал Україна”, що входить до групи ICU, прийняло рішення про збільшення статутного капіталу ЗНВКІФ “Відновлення” з 4 млн до 5 млрд гривень.
Компанія затвердила проспект емісії фонду для здійснення інвестиційної діяльності, який повинен бути зареєстрований Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.
“У планах компанії робота з проблемними активами, в тому числі нерухомістю, яка реалізується українськими банками і Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.
Фонд також планує взяти участь в аукціонах, організованих First Financial Network (FFN) (Перша фінансова мережа)”, – повідомив керівник підрозділу з управління локальними активами групи ICU Григорій Овчаренко.
19 вересня американські спеціалізовані майданчики First Financial Network (FFN) і The Debt Exchange, Inc. (DebtX) проведуть дебютні продажі прострочених кредитів від імені Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
На FFN пройдуть торги пакетом з 52 кредитів, які перебувають у заставі НБУ, на суму 170 млн доларів.
Вищевказані кредити були надані комерційним структурам, а заставою по них виступають різний продуктовий бізнес, завод з виробництва устаткування, компанії з переробки сільгосппродукції, нерухомість та інше.
Пакет з 52 кредитів продається одним лотом.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас