В Україні відкриють другий німецький завод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відкриють другий німецький завод

Фондовий ринок
4972
Німецька компанія Leoni AG, що має в Україні завод з виробництва кабельних мереж для автомобілів у м. Стрий (Львівська обл.), 29 вересня планує офіційно відкрити другий завод в Україні в м. Коломия (Івано-Франківська обл.), повідомив директор заводу Руслан Грем.
“На відкриття заводу запрошений президент України Петро Порошенко”, – сказав він.
Завод буде спеціалізуватися на виробництві кабельних мереж для провідних автобрендів, зокрема для автомобілів BMW. Обсяг інвестицій, вже вкладених в завод, складає EUR16 млн.
Як уточнив директор заводу, восени буде відкрита перша черга виробництва, а в подальших планах – відкриття чотирьох черг із збільшенням кількості працівників і площі виробництва.
“У Стрию, наприклад, загальна площа підприємства становить 64 тис. кв. м, а в Коломиї складе 35 тис. кв. м. Зараз на заводі у Стрию працює понад 7,5 тис. працівників, у Коломиї на першому етапі планується працевлаштувати 1 тис. працівників, до 2020 року – близько 5 тис. осіб”, – сказав Р. Грем.
Відповідаючи на запитання про те, чи відчуває компанія кадрову проблему, Р. Грем зазначив, що завдяки рекламним, маркетинговим та рекрутинговим акціям, проведеним працівниками підприємства, на сьогодні обидва заводи повністю забезпечені кадрами.
За його словами, заробітна плата на новому підприємстві складе близько 7-8 тис. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас