Toyota отримає лінійку спорткарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota отримає лінійку спорткарів

Технології&Авто
378
Toyota планує випускати «нову серію спортивних автомобілів», повідомляє Automotive News з посиланням на власні джерела. Мабуть, боси Toyota вирішили взяти приклад з Lexus, у якого є «високопродуктивна» серія F.
Офіційно про цю «нову серію спорткарів» компанія Toyota збирається оголосити вже в наступному місяці під час якогось заходу в Японії. Поки що про цей проект говорять дуже мало. Передбачається лише, що нова Toyota Supra буде входити в це нове сімейство. До речі, очікується, що відроджене найвідоміше двомісне купе «Тойоти» з’явиться у продажу в 2018 році.
Зараз Toyota випускає тільки дві моделі, які можна охарактеризувати як «спортивні» або «високопродуктивні». Це Toyota 86 і хетчбек Yaris GRMN, показаний публіці в березні нинішнього року під час Женевського автосалону. Вибір, звичайно, у автолюбителів у цьому випадку невеликий.
«Заряджений» трьохдверний хетчбек Yaris GRMN створений за програмою WRC. Він оснащується 1,8 л двигуном потужністю 205 к. с., що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Його випускають тільки в трьохдверному варіанті в обмеженій кількості. Але нещодавно в Інтернеті з’явилися шпигунські фотографії, які свідчать, що покупцям запропонують і п’ятидверну версію цього спортивного хетчбека.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас