Виплат за економію за "комуналкою" доведеться чекати до жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплат за економію за "комуналкою" доведеться чекати до жовтня

Казна та Політика
411
У Міністерстві соціальної політики повідомили, що виплати компенсацій зекономленої субсидії в Україні відбудуться не раніше кінця жовтня або на початку листопада.
Виплати компенсацій зекономленої субсидії в Україні відбудуться не раніше кінця жовтня – початку листопада. Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.
“Одержувачі субсидії, які економно споживали газ або електроенергію для опалення житла протягом опалювального періоду, та у яких станом на 1 травня була переплата за послугу, можуть отримати частину зекономленої субсидії в сумі, що не перевищує вартості 100 кубометрів газу або 150 кВт електроенергії, можуть отримати відповідну суму коштів. Виплати компенсацій проведуть не раніше кінця жовтня – початку листопада, приблизно з початком нового опалювального сезону”, – зазначили у відомстві.
У міністерстві підрахували, що розмір виплат в рамках монетизації субсидій складе близько 135 грн електроенергії і 690 грн з газу. Загальна сума, яку планують використати на монетизацію субсидій, складе 1,3 млрд грн.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас