Укрзалізниця планує взяти в лізинг до 30 локомотивів від General Electric — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця планує взяти в лізинг до 30 локомотивів від General Electric

Фондовий ринок
809
ПАТ “Укрзалізниця” в першому півріччі 2018 року розраховує отримати в лізинг від 20 до 30 локомотивів від американського “гіганта” галузі General Electric.
Про це в коментарі журналісту Укрінформу розповів фінансовий директор “Укрзалізниці” Андрій Рязанцев.
“Зараз ми ведемо переговори з General Electric з приводу придбання в лізинг від 20 до 30 локомотивів на першу половину 2018 року, якщо нам вдасться оперативно все узгодити”, – розповів фіндиректор.
Він зазначив, що перші локомотиви, які будуть отримані в лізинг, підуть на посилення рухомого складу на ділянці Камиш-Зоря-Волноваха.
За словами Рязанцева, зараз тривають переговори з кількома американськими і вітчизняними банками щодо фінансування проекту.
“Крім того, це складова не тільки нас, двох кооперацій, це ще повинна бути додаткова банківська або лізингова організація, яка це профінансує. Ми зустрічалися в Штатах з Ex-Im Bank (Експортно-імпортний банк США – ред.) і з OPIC (корпорація приватних закордонних інвестицій – ред.) і тут (в Україні – ред.) ще з кількома банками. Сьогодні ми перебуваємо в стадії переговорів, але я думаю, це не стане нам на заваді досягти узгодження якнайшвидше. І все ж перше півріччя – реальні терміни для придбання локомотивів у лізинг”, – розповів він.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас