ЄБРР прокредитує модернізацію тролейбусів у Миколаєві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР прокредитує модернізацію тролейбусів у Миколаєві

Кредит&Депозит
194
Миколаївська міська рада та КП “Миколаївелектротранс” уклали угоду з ЄБРР про підготовку кредитного фінансування проекту “Модернізація громадського тролейбусного транспорту м. Миколаїв”.
Про це повідомили у відділі інформаційного забезпечення міської ради.
«10 серпня між Миколаївською міською радою, комунальним підприємством “Миколаївелектротранс” та ЄБРР укладено угоду про підготовку кредитного фінансування проекту “Модернізація громадського тролейбусного транспорту м. Миколаїв”. Сума проекту складає 10 млн євро та 2 млн євро залучених грантових коштів Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля», – йдеться у повідомленні.
Там також зазначається, що проект включатиме придбання 50 нових тролейбусів, модернізацію інфраструктури і депо, розширення тролейбусної мережі міста на 29 км.
Крім того, в рамках проекту ЄБРР надаватиме технічну підтримку місту та комунальному підприємству “Миколаївелектротранс” для розробки нового плану стійкого розвитку міської мобільності (Sustainable Urban Mobiliti Plan).
За словами міського голови Олександра Сєнкевича, містом проведено велику роботу та надано ЄБРР необхідний пакет документів, що дає можливість розпочати процес вивчення та подальшого фінансування міжнародною фінансовою інституцією проекту з реформування пасажирських перевезень у місті.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас