Через майже 10 років у культовій гонці виявили секретний режим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через майже 10 років у культовій гонці виявили секретний режим

Світ
2153
Дивно, коли деякі ігрові секрети і таємниці залишаються нерозгаданими протягом багатьох років після релізу. Коли здається, що вся гра вивчена і розібрана по пікселях, виявляється, що весь цей час в ній було заховано щось ще. Так, уважний блогер під ніком MrBean35000vr виявив в гоночній аркаді Mario Kart Wii цілий прихований ігровий режим. І це через 9 років після виходу гри.
Порившись у коді, MrBean35000vr виявив, що в головному меню Mario Kart Wii мало бути не чотири режими, а п’ять. Шляхом хитрих маніпуляцій геймеру вдалося потрапити в приховане підменю, де геть відсутній який-небудь текст. Як виявилося, секретний режим містить безліч різних випробувань і геймплейно дуже схожий на Mission Mode з Mario Kart DS. Про те, чому Nintendo вирішила позбутися режиму, ми, можливо, так ніколи і не дізнаємося.
Mario Kart Wii – гоночна аркада, розроблена Nintendo EAD ексклюзивно для консолі Wii і випущена в квітні 2008 року. У комплекті з кожною копією гри йшло спеціальнне кермо Wii Wheel, що робить управління більш простим і інтуїтивним. Серед головних відмінностей Mario Kart Wii від попередніх частин серії можна виділити клас мотоциклів, що з’явився, і можливість участі в гонці одночасно до 12 осіб.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас