Найбільший австралійський експортер зерна тестує трекінг-систему на блокчейні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший австралійський експортер зерна тестує трекінг-систему на блокчейні

Фінтех і Картки
302
Провідний австралійський експортер зерна CBH Group спільно з сіднейським стартапом AgriDigital мають намір задіяти можливості технології розподіленого реєстру для відстеження постачання вівса. Про це пише The Australian Financial Review.
На думку представників компаній, завдяки технології блокчейн потенційні покупці зможуть дізнатися про походження зерна, відстеживши весь ланцюжок поставок.
Головний виконавчий директор CBH Group Енді Крейн переконаний, що цифрові інновації підвищать продуктивність сільського господарства, а впровадження блокчейна збільшить доходи зерновиробників завдяки зростанню довіри з боку покупців.
«Як компанія, яка планує вийти на конкурентоспроможний азіатський ринок, ми думаємо про високі показники свого виробництва. Один з кращих способів зробити це — довести якість продукції кінцевому користувачу», — заявив Крейн.
Запуск пілотного проекту планується на наступному тижні. Якщо все пройде успішно, наступним кроком стане включення в проект постачання зерна із західної Австралії.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас