Microsoft відмовляється від смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft відмовляється від смартфонів

Фондовий ринок
1402
Компанія вивела ШІ у заяву про перспективи корпоративного розвитку: «Наше стратегічне бачення – конкурувати і зростати, створюючи найкращі в своєму класі платформи та служби для підвищення продуктивності в сфері інтелектуальної хмари і інтелектуальних конкурентних переваг, що грунтуються на ШІ», повідомляє “3Dnews”.
Це досить сильно контрастує з торішньою заявою: «Наше стратегічне бачення – конкурувати і зростати як компанія платформ та служб, що підвищують продуктивність у світі, де мобільні пристрої і хмарні рішення відіграють першорядну роль».
З 2014 року новий виконавчий директор Microsoft Сатья Наделла невпинно говорив про те, що ключовими цілями компанії є мобільний і хмарний сектори, найбільш важливі в сучасному світі.
Тепер мобільну сферу компанія більше не згадує, що не є великим сюрпризом, враховуючи труднощі з просуванням Windows Phone 7 і 8 (а зараз і Windows 10 Mobile), а також невдале поглинання Nokia, яке принесло Microsoft лише збитки. Хмарні рішення, включаючи динамічні продукти на кшталт Office 365 і Microsoft, як і раніше в пріоритеті. Тепер до них додався сектор ШІ як найбільш перспективний.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас