Саудівська Аравія зняла обмеження на українську птицю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саудівська Аравія зняла обмеження на українську птицю

Аграрний ринок
156
Об’єднані Арабські Емірати зняли обмеження на ввезення продукції птахівництва з України, введені раніше в зв’язку зі спалахами пташиного грипу. Про це повідомила прес-служба Держспоживслужби з посиланням на заяву Всесвітньої організації торгівлі.
“Згідно з повідомленням Всесвітньої організації торгівлі, ОАЕ зняли тимчасові обмеження щодо імпорту української домашньої і дикої птиці, а також продуктів з них, які діяли для України в зв’язку з реєстрацією спалахів високопатогенного грипу птиці”, – йдеться в повідомленні. Також скасовані обмеження на імпорт добового молодняка та яєць.
Як повідомлялося, після виявлення високопатогенного пташиного грипу в Україні в ОАЕ діяла заборона на імпорт м’яса птиці, яєць, продуктів птахівництва з областей, де реєструвалися спалахи захворювання. Зокрема, в березні Гонконг, Ємен, Європейський Союз, Ірак, Йорданія, Катар, КНР, Королівство Саудівська Аравія, а також Об’єднані Арабські Емірати ввели заборону на поставки продукції птахівництва з усієї території України через спалах пташиного грипу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас