Facebook розробляє пристрій для спілкування по відеозв'язку, - Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook розробляє пристрій для спілкування по відеозв'язку, - Bloomberg

Технології&Авто
142
Пристрій являє собою нову категорію продуктів і може бути презентований навесні 2018 року. Компанія Facebook Inc. розробляє новий сервіс для спілкування по відеозв’язку – за допомогою відеочату.
Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на свої джерела.
“Facebook Inc. працює над сервісом відеочату – першим великим апаратним продуктом своєї експериментальної лабораторії Building 8. Пристрій являє собою нову категорію продуктів і може бути заявлений відразу ж після конференції розробників F8 навесні 2018 року”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з інформацією джерел видання, пристрій для домашнього користування буде мати сенсорний екран розміром з екран ноутбука. Великий екран і технології “розумної” камери дозволять людям, які знаходяться далеко один від одного, при спілкуванні через пристрій почуватися так, немов вони в одній кімнаті.
Так, розробка пристрою знаходиться на етапі прототипів, але вони вже тестуються в даний момент. Крім того, Facebook також працює над ще одним продуктом – “розумним” динаміком, який зможе конкурувати з аналогічними продуктами: бездротовим динаміком, забезпеченим голосовим управлінням Google Home, і “розумним” динаміком Amazon Echo.
Відзначається, що в рамках проекту Facebook набирає персонал серед досвідчених співробітників Apple для розробки питально-відвітної системи, схожої з Siri. Компанія ухвалила рішення використовувати на пристрої для відеозв’язку операційну систему Android.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас