Королівська пошта Британії переходить на електрофургони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королівська пошта Британії переходить на електрофургони

Світ
287
Національна поштова служба Великобританії підписала c Peugeot угоду про придбання сотні електричних фургонів Partner L2 Electric, які почнуть розвозити поштові відправлення вже до грудня цього року.
Угода представляє одну з найбільших у країні угод у сфері комерційного транспорту. Крім заміни автопарку на електричний, пошті Британії доведеться повністю перебудувати інфраструктуру станцій заправки.
Автофургон Partner L2 Electric, вибраний поштовою службою Сполученого Королівства після випробувань, – це модель лютого цього року. На відміну від бензинових або дизельних різновидів, кузов мікроавтобуса збільшений за рахунок розміщення батареї під вантажною платформою. Вантажопідйомність становить 552 кг. Синхронний двигун з постійними магнітами потужністю 49 кВт (67 к. с.) видає максимальний крутний момент 200 Н-м.
Акумулятори фургона забезпечують дальність пробігу до 170 км (в системі NEDC). Зарядити їх на спеціальній ЕЗС до 80% можна за 30 хвилин. При уповільненні мотор переходить в режим рекуперативного гальмування, щоб відновлювати заряд і скорочувати зношення гальмівних колодок, повідомляє Clean Technica.
Ініціатива поштової служби Британії щодо переходу на електротранспорт цілком закономірна у світлі нещодавнього рішення уряду заборонити до використання всі бензинові і дизельні двигуни. Остаточна відмова має відбутися в 2040 році. Аналогічне рішення прийняла і Франція.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас