Amazon представила камери зберігання для посилок у багатоквартирних будинках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon представила камери зберігання для посилок у багатоквартирних будинках

Технології&Авто
425
Amazon анонсувала нову послугу під назвою The Hub. Це шафки, призначені для встановлення в багатоквартирних будинках – в них будуть доставлятися громіздкі пакети, щоб жителі могли їх забирати в зручний час, пише TechCrunch.
Камери зберігання зможуть використовувати і інші сервіси доставки, не тільки сам Amazon і компанія з доставки одягу і взуття Zappos, що належить їй. Ймовірно, ці камери зберігання – нова версія Amazon Lockers, шафок для громадських місць і торгових центрів.
Подібні камери зберігання дають Amazon більше контролю над доставкою товарів, і потенційно можуть скоротити витрати. Це особливо важливо для підвищення рентабельності таких послуг, як система Prime-Amazon, яка надає передплатникам безкоштовну доставку тисячі видів товарів.
Amazon показує творчий підхід до технологій доставки своїх товарів. Два роки тому компанія тестувала сервіс авіадоставки, торік дрон-кур’єр Amazon вперше доставив замовлення, на початку цього року компанія запатентувала доставку посилок парашутами, навесні представила послугу доставки прямо в автомобіль.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас