Венесуела заявила про перегляд своїх відносин з США після заяви Трампа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венесуела заявила про перегляд своїх відносин з США після заяви Трампа

Світ
914
Венесуела заявила про перегляд своїх відносин зі Сполученими Штатами Америки (США) після заяви президента США Дональда Трампа про можливе введення нових санкцій щодо Венесуели.
“Офіційний Каракас заявив, що перегляне свої відносини з Вашингтоном після того, як Трамп пригрозив Венесуелі санкціями за спробу змінити конституцію латиноамериканської республіки на користь чинної влади”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з інформацією видання, Каракас не планує прислухатися до закликів з-за кордону, оскільки “жоден іноземний уряд не контролюватиме Венесуелу”. “Тут накази віддають венесуельці, а не Трамп”, – заявив президент Венесуели Ніколас Мадуро.
У свою чергу, представники Білого дому зазначають, що проти Венесуели можуть використовувати весь доступний спектр обмежувальних заходів: заборона імпорту нафти, санкції проти окремих осіб і компаній. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дональд Трамп пригрозив вдатися до “рішучих і швидких економічних дій” в разі, якщо президент Венесуели Ніколас Мадуро скличе Установчі збори 30 липня 2017 року.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас