Половина найбільших фінансових корпорацій світу вже використовує блокчейн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Половина найбільших фінансових корпорацій світу вже використовує блокчейн

Фінтех і Картки
2730
Дослідники з британського HR-агентства Robert Half Financial Services з’ясували, що 52% світових компаній, що надають фінансові послуги, вже впровадили блокчейн, бо він полегшує транзакції, збільшує їх швидкість і знижує витрати.
Дослідження, проведене провідним британським агентством з набору персоналу Robert Half Financial Services, показало, що трохи більше половини найбільших фінансових корпорацій світу вже впровадили блокчейн. При цьому майже третина опитаних керівників компаній планує інвестувати в блокчейн і далі, а 14% визнають, що вони готові розглядати можливість інвестицій в блокчейн, незважаючи на те, що на даний момент конкретних планів немає.
Зі зростанням інтересу до блокчейну збільшується і попит на людей з відповідними навичками. Організації шукають професіоналів у сфері фінансових послуг з глибоким розумінням принципів як програмування, так і роботи фінансової системи на блокчейні.
«Автоматизація змінює обличчя бізнесу, і тепер для захисту від фінансових злочинів та інших викликів керівникам фінансових компаній потрібні кваліфіковані фахівці з суміжних галузей, – каже директор Robert Half Financial Services Метт Уестон. – Щоб не відстати від швидких змін, компанії будуть застосовувати гнучку стратегію найму».
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас