Більш ніж половина літаків до 2022 року "роздаватимуть" Wi-Fi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більш ніж половина літаків до 2022 року "роздаватимуть" Wi-Fi

Світ
265
Сьогодні менше ніж чверть комерційних літаків оснащені Wi-Fi зв’язком, хоча попит на цю послугу зростає постійно, повідомляє Fortune. Він обумовлений бажанням людей постійно використовувати свої планшети і смартфони для роботи, ігор і серфінгу в Інтернеті. Таким чином, надання Wi-Fi в літаках може стати конкурентною перевагою авіакомпаній.
Також це прибуткова справа для провайдерів, таких як Gogo, який використовується Alaska Airlines і United Airlines. Вартість послуг становить $7/год. або $19/день. Приватні перевізники можуть оформляти щомісячні та щорічні підписки.
Juniper Research також зазначила збільшення кількості авіакомпаній, що пропонують бездротові потокові послуги в польоті як опцію до звичайних розважальних систем для пасажирів. Агентство прогнозує, що щомісячний дохід від таких потокових послуг зросте на 30%.
Однак існує серйозна проблема розвитку цих напрямків — безпека, яка підштовхнула уряд США ввести (а потім відмінити) заборону на ноутбуки на пасажирських рейсах. Цей фактор може значно вплинути на розвиток послуг.
Ще одна проблема: просто наявність Wi-Fi в літаку не означає хорошої якості зв’язку. Часто це як раз навпаки. Однак є надія, що якість буде поліпшуватися разом з кількістю.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас