Японія допоможе Україні при створенні державного банку розвитку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія допоможе Україні при створенні державного банку розвитку

Казна та Політика
233
Державний банк розвитку – один з інструментів, що міг би покращити економічну ситуацію в Україні. Японія ж може надати Україні необхідну консультаційну допомогу та супроводити створення інституції.
Про це під час організованого Комітетом з питань промислової політики та підприємництва за сприяння Української асоціації Римського клубу парламентського семінару “Японський економічний прорив: уроки для України” заявили японські експерти.
“Найбільша проблема в тому, що українські державні банки заходять у сферу діяльності приватних. Натомість, на економічному зростанні України ніхто не концентрується”, – пояснив пан Танака, заявивши про готовність Японії надати технічну підтримку Україні.
Як повідомив експерт, будучи бідною на природні ресурси, Японія забезпечує світ деталями для найсучасніших пристроїв. За його оцінками, Україна володіє передовими технологіями та має відносно недорогу робочу силу.
“В України є можливості стати економічно потужною державою і піти тим самий шляхом розвитку, що і Японія”, – переконаний пан Окабе.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас