Apple вперше можуть обігнати у прибутку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple вперше можуть обігнати у прибутку

Фондовий ринок
1682
Південнокорейський виробник електроніки Samsung Electronics Co. у другому кварталі 2017 року збільшив операційний прибуток на 72% в порівнянні з тим же періодом минулого року, до рекордних 14,1 трлн вон ($12,1 млрд), згідно з попередніми розрахунками компанії.
Аналітики, опитані FactSet, в середньому очікували підвищення прибутку до 13 трлн вон.
Крім того, в прес-релізі Samsung Electronics також йдеться про очікуване зростання виручки за квітень-червень на 17,8%, до 60 трлн вон.
У разі, якщо прогноз Samsung виправдається, компанія може вперше отримати квартальний прибуток більший, ніж у Apple, повідомляє CNBC. Аналітики Уолл-стріт оцінюють операційний прибуток Apple за порівнянний період в $10,49 млрд за виручці $44,9 млрд.
Нагадаємо, що капіталізація Apple Inc. 9 травня перевищила $800 млрд, що стало рекордом для компанії.
Samsung, який є найбільшим в світі виробником смартфонів, чіпів пам’яті, телевізорів, зміг впоратися з глобальним спадом ринку мобільних телефонів. Крім того, експерти очікують, що в майбутні квартали виручка компанії на ринку мікросхем пам’яті буде рости, оскільки жоден з конкурентів не може наздогнати темпи інвестицій Samsung в розвиток цього бізнесу, зазначає AP.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас