Google з'ясував найбільш популярні в українців напрямки відпочинку в Україні та за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google з'ясував найбільш популярні в українців напрямки відпочинку в Україні та за кордоном

Особисті фінанси
2611
Літо наближається до свого екватора, тому саме час задуматися про те, де провести свою відпустку. Якщо ви досі не визначилися з місцем відпочинку, то Google Україна може допомогти вам в пошуках — пошуковик проаналізував запити українських користувачів зі словами “отдых в… /відпочинок в …” з початку поточного року і з’ясував найпопулярніші напрямки відпочинку в Україні та за кордоном.
Не дивно, що для відпочинку за кордоном в українців стабільно котрий рік найпопулярнішим напрямком залишається Туреччина. На другому місці розташувався Єгипет, а на третьому — Болгарія. Вперше в число найпопулярніших країн для відпочинку за запитами українців потрапила Албанія.
В цілому гаряча десятка зарубіжних напрямків для відпустки, на думку українських користувачів Google, виглядає таким чином:
  1. Туреччина
  2. Єгипет
  3. Болгарія
  4. Грузія
  5. Чорногорія
  6. Албанія
  7. Греція
  8. Кіпр
  9. Хорватія
  10. Іспанія
Внутрішній туризм в Україні стає все більш популярним, і це підтверджує кількість запитів, пов’язаних з українськими курортами. У цьому році найбільш популярним у користувачів Google Україна став відпочинок в Бердянську, Одесі та Карпатах. А перша десятка популярних напрямків відпочинку в Україні така:
  1. Бердянськ
  2. Одеса
  3. Карпати
  4. Кирилівка
  5. Затока
  6. Генічеськ
  7. Скадовськ
  8. Лазурне
  9. Залізний Порт
  10. Крим
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас