Virgin Galactic відновить тестові польоти. Туристи полетять у космос в середині 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Galactic відновить тестові польоти. Туристи полетять у космос в середині 2018 року

Технології&Авто
342
У 2014 році в пустелі Мохаве в ході тестового випробування розбився космоліт SpaceShipTwo компанії Virgin Galactic, один з пілотів загинув. Тоді представники компанії заявили, що на час розслідування заморожують проект, але не закривають. Відновлення тестових польотів довелося чекати до середини 2017 року, Як повідомляє TechCrunch, найближчим часом Virgin Galactic продовжить роботу.
За словами Річарда Бренсона, розбір трагедії, а також усунення всіх неполадок, тривав досить багато часу. Але зараз компанія Virgin Galactic готова повернутися до тестування свого космольота. Це має статися найближчим часом, а самі тестові польоти будуть відбуватися кожні три тижні, аж до грудня цього року.
Якщо все піде за планом, компанія, як і було задумано з самого початку, займеться підготовкою до організації польотів туристів в космос. Бренсон зазначив, що буде першим, хто полетить в космос на кораблі. Це станеться в середині 2018 року, якщо всі випробування пройдуть успішно.
На питання про конкуренцію з іншими компаніями на кшталт SpaceX Ілона Маска або Blue Origin Джефа Безоса, керівник Virgin Galactic заявив: «сьогодні космічних кораблів не може бути багато». За його словами, інтерес до космічного туризму сьогодні неймовірний і місця на ринку вистачить всім. Самої Virgin Galactic за можливість відправитися в політ вже заплатили 150 осіб.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас