Регіон-Банк з 26-річною історією перетворився в Sky Bank з акцентом на IT-інновації та надійність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіон-Банк з 26-річною історією перетворився в Sky Bank з акцентом на IT-інновації та надійність

Фондовий ринок
798
Конкуренція в банкінгу стає сильнішою з кожним роком, стандартного набору банківських продуктів вже недостатньо для боротьби за частку ринку, клієнти хочуть отримати щось більше. Так, казахстанський інвестор викупив універсальний Регіон-Банк з 26-річним досвідом на українському ринку, перейменувавши його в Sky Bank і зробивши акцент у розвитку на IT рішення. На новому логотипі Sky Bank зображений журавель орігамі — японський символ удачі, щастя і довголіття.
Регіон-Банк з 26-річною історією перетворився в Sky Bank з акцентом на IT-інновації та надійність
«Світ стрімко змінюється, технології удосконалюються кожен день, і наш успіх безпосередньо залежить від того, наскільки швидко ми впроваджуємо інноваційні рішення і даємо можливість клієнту ними користуватися, — розповідає Аріф Бабаєв, Голова Наглядової ради, мажоритарний акціонер Sky Bank. — Наше головне завдання — змінити уявлення клієнтів про банківський сервісі. Ми повинні бути гнучкими, зручними і надійними, передбачати бажання і потреби клієнтів, мінімізувати їх витрати і скоротити час на проведення транзакцій. Ми робимо серйозні інвестиції в IT системи, дуже обережно ставимося до кредитування і маємо значну подушку з ліквідних активів, це запорука нашої надійності. Філософія Sky Bank — знаходити прості рішення в складних ситуаціях, бути на крок попереду конкурентів в інноваціях. Для нас дуже важливий саме довгостроковий успіх, лояльність клієнтів і їх сталий розвиток на багато років вперед».
«Поведінкова психологія клієнтів змінюється кардинально. Обираючи банк-партнер, українці керуються вже не високими депозитними ставками, а стабільністю установи та емоційною складовою — «післясмаком», що залишається від банківського сервісу, — зазначає Костянтин Серьогін, Голова Правління Sky Bank. — Sky Bank — правонаступник Регіон-Банку, який є ровесником незалежної України і працює на ринку вже більше чверті століття. Разом з тим, зі зміною акціонерів і повним ребрендингом, в банк «заходить» нова філософія легких, простих рішень, заснованих на розвитку IT».
В рамках нової концепції роботи на ринку вже скоро Sky Bank відкриє відділення нового формату в Харкові і Києві.
Sky Bank — український банк з міжнародним капіталом, правонаступник Регіон-Банку — універсального банку, заснованого в 1991 р. Орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної Асоціації Банків України, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. та ін. організацій. Мажоритарним власником акцій Sky Bank є Аріф Бабаєв: на кінець травня 2017 році йому належить 99,09% акцій.
Аріф Бабаєв — казахстанський підприємець з багаторічним досвідом роботи в банківській сфері, основну частину якого він отримав, працюючи в ABN AMRO і Royal Bank of Scoltand. Має широкий досвід міжнародних інвестицій у фінансовому секторі і сфері інноваційних технологій.
Костянтин Серьогін — банкір з 25 річним досвідом роботи в міжнародних банках: Citibank, Deutsche Bank, Credit Suisse First Boston. Даний досвід поєднує в собі класичний надійний банкінг і сучасні фінансові технології.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас