Електромобіль від BMW з'явиться восени — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електромобіль від BMW з'явиться восени

Технології&Авто
951
Очікується, що цим повністю електричним автомобілем буде BMW 3 серії. Якщо чутки виявляться правдою, то випуск стане відповіддю Tesla, яка обіцяє вивести на ринок свою Model 3 вже найближчим часом, пише Electrek.
Раніше в цьому році BMW підтвердила плани щодо випуску декількох електричних моделей – MINI в 2019, а за ним X3 в 2020. При такому темпі у компанії утворюється величезний 6-річний розрив з моменту виходу повністю електричного i3.
Чутки про появу повністю електричної 3 серії BMW ходять давно, а зараз саме логічний час для її появи: часу з моменту випуску попереднього електромобіля пройшло не так багато і вдасться створити конкуренцію Ілону Маску з його Model 3. Але компанія ніколи не згадувала в своїх планах випуск повністю електричної 3 серії, хоча не приховувала наміри зробити таку для X3.
Зараз німецьке видання Handelsblatt пише, що електричній 3 серії бути. BMW має представити її у вересні на автошоу у Франкфурті. Якщо вірити чуткам, то це автошоу буде мати велике значення для індустрії електромобілів. Очікується, що Honda, Jaguar, Mercedes-Benz і Volvo представлять свої EV моделі.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас