Греція отримає ще 400 мільйонів євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греція отримає ще 400 мільйонів євро

Світ
149
Європейський інвестиційний банк в середу активував другу програму фінансування зовнішньої торгівлі Греції в розмірі 400 мільйонів євро.
Як зазначається, програма допоможе малим та середнім грецьким компаніям збільшити експорт і забезпечити імпорт, необхідний для їх розвитку, йшлося на презентації програми в Афінах.
Перша програма діяла в 2013-2016 роках, її обсяг був також близько 400 мільйонів євро. За оцінкою ЄІБ, вона пройшла успішно для всіх учасників.
В рамках другої програми ЄІБ надасть гарантійні листи на кредити, фінансові гарантії та інші торгові і експортні фінансові інструменти, що випускаються грецькими банками. Малі та середні підприємства по всій Греції зможуть отримати підтримку на торгівлю і експортні контракти з максимальним терміном у три роки.
Програма також гарантує облігації, випущені грецькими компаніями.
“Зовнішня торгівля може стати ключовим елементом в посиленні економічної активності по всій Греції. Друга програма допоможе грецьким компаніям стати більш конкурентними і отримати нових клієнтів на міжнародних ринках”, – заявив віце-президент ЄІБ Джонатан Тейлор, відповідальний за кредитні програми ЄІБ в Греції.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас