Саудівська Аравія стала найбільшим постачальником авіапального до України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саудівська Аравія стала найбільшим постачальником авіапального до України

Енергетика
734
За підсумками травня 2017 року, найбільшим імпортером авіаційного палива стала Саудівська Аравія, яка поставила в Україну 13,7 тис. тонн реактивного палива.
Про це повідомили в прес-службі консалтингової групи А-95.
Відзначається, що Саудівська Аравія відправила морем до України 7,9 тис. тонн ресурсу для компаній «Август Пром» та 5,8 тис. тонн ресурсу для «НП Трейдинг».
Друге місце посіла Італія. У травні з Італії в Україну було поставлено 11 тис. тонн реактивного палива.
В цілому, в травні 2017 року до України надійшло 34 тис. тонн авіапалива, в 3,5 разу більше за аналогічний період минулого року.
Нагадаємо, в березні цього року в Україні з’явився перший постачальник авіаційного палива з Саудівської Аравії.
Так, компанія «Август Пром» (виступає одним з імпортерів нафтопродуктів для «Трейд-Коммодіті») провела розмитнення 3,4 т ресурсу, поставленого королівством.
У березні 2017 року завдяки закупівлі арктичного палива у ТОВ «Август пром» (входить до групи компаній «Трейд Коммодіті»), Міноборони заощадило близько 30 млн грн.
А в лютому 2017 тендерна перемога ТОВ «Трейд Коммодіті» на тендері УЗ дозволила заощадити близько 50 млн грн бюджетних коштів.
Детальніше: http://www.capital.ua/ru/news/93960-saudovskaya-araviya-stala-krupneyshim-postavschikom-aviatopliva-v-ukrainu#ixzz4lNSIdJSs
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас