Діти двох третин російських мільйонерів поїхали навчатися за кордон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діти двох третин російських мільйонерів поїхали навчатися за кордон

Світ
1940
У Росії приблизно дві третини дітей власників великого капіталу вступили до університетів за кордоном.
Про це йдеться в дослідженні Wealth report: Russia, який підготували Julius Baer Group і Центр управління добробутом і філантропії “Сколково”, передає RNS.
Як випливає з доповіді, середній вік власників великого капіталу в Росії становить 50-55 років. Як правило, вони перебувають у першому шлюбі і мають трьох дітей.
З неї випливає, що статки таких бізнесменів зароблені їхніми власними зусиллями. При цьому значну роль у збільшенні їхніх заощаджень зіграли приватизація і державні контракти – це характерно для чверті мільярдерів Росії.
Серед мільйонерів 25% допустили можливість тимчасового переїзду за кордон. Половина збираються продовжити жити в Росії ще, як мінімум, 10 років.
Також в доповіді стверджується, що серед всього населення Росії частка мільйонерів становить близько 0,1%.
Дослідники опитали 32 власників великого капіталу в Росії і дійшли висновку, що більшість з них мають намір продовжувати управління бізнесом в країні в найближчі п’ять років (33%), 17% готові зробити бізнес публічним за допомогою проведення IPO, а 16% респондентів заявили, що продадуть бізнес. Ще 6% збираються передати бізнес сім’ї, інші не планували свої подальші дії. Зазначається, що для більшості бізнесменів пріоритетом в бізнесі є збереження і безпека капіталу.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас