Бразильський виробник м'яса, замішаний в корупційному скандалі, намагається реструктуризувати $6,6 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бразильський виробник м'яса, замішаний в корупційному скандалі, намагається реструктуризувати $6,6 млрд

Фондовий ринок
184
Бразильський виробник м’яса JBS, замішаний в масштабному корупційному скандалі за участю президента країни Мішела Темера, намагається узгодити з кредиторами умови реструктуризації боргу на загальну суму близько 22 млрд бразильських реалів ($6,6 млрд).
Як повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на обізнані джерела, більшість кредиторів JBS погодилися на умови, відповідно до яких компанія виплатить їм 10% заборгованості і продовжить термін обігу боргових зобов’язань на 12 місяців.
В даний час середній термін обігу облігацій JBS становить 18 місяців, зазначають джерела.
Компанія має намір скоротити борг в найближчі два роки, розраховуючи, що співвідношення борг/EBITDA зменшиться за цей час до 3 з нинішніх 4,2.
П’ять найбільших бразильських кредиторів JBS – Banco do Brasil SA, Caixa Economica Federal, Banco Santander Brasil SA і Banco Bradesco SA – схвалили умови реструктуризації боргу, запропоновані компанією. Ще один кредитор – Itau Unibanco Holding SA – наполягає на тому, щоб JBS виплатила спочатку більше 10% заборгованості, відзначають джерела.
Компанія опинилася в кризовій ситуації після того, як в травні цього року її топ-менеджери зізналися в даванні хабарів М.Темеру і двом його попередникам на посаді президента.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас