Китайська компанія зацікавилася українською енергетикою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія зацікавилася українською енергетикою

Енергетика
403
Китайська компанія Harbin International Electric, що займається постачанням енергообладнання по всьому світу, зацікавлена в участі в конкурсі з приватизації підприємств енергетичної галузі України.
Про це повідомила прес-служба Фонду держмайна України.
22 червня відбулася зустріч голови ФДМ Дмитра Парфененка і заступника голови ФДМ Юрія Нікітіна з представниками компанії Harbin International Electric.
В ході зустрічі сторони обговорили питання майбутньої приватизації підприємств енергетичної галузі.
Представники китайської компанії висловили свою зацікавленість українськими енергетичними об’єктами і заявили про плани щодо участі в їх приватизації.
Зі свого боку ФДМ зацікавлений в широкому колі потенційних інвесторів українських підприємств і відкритий до співпраці з усіма компаніями, які проявляють інтерес до них, і в розвитку міжнародного співробітництва.
Harbin Electric International була створена в 1983 році і є провідним китайським підприємством, що виконує генеральний підряд на великі роботи в галузі енергетики та експорту комплектного енергообладнання, а також приймає замовлення на будівництво великих споруд електропередачі і надає електростанціям професійне сервісне обслуговування.
Нагадаємо, що на початку цього місяця ФДМ і китайська товарна біржа Bohai Commodity Exchange Co., Ltd (BOCE) уклали договір купівлі-продажу 99,9% акцій Українського банку реконструкції та розвитку.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас