Tesla підписала попередню угоду про початок виробництва в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla підписала попередню угоду про початок виробництва в Китаї

Фондовий ринок
425
Компанія Tesla підписала попередню угоду з Шанхаєм про початок виробництва в Китаї. Про це повідомило знайоме з ситуацією джерело, передає Bloomberg.
За даними співрозмовника агентства, таким чином виробник електромобілів просунувся до здешевлення виробництва і постачання своєї продукції. Попередня угода була досягнута в четвер, 22 червня 2017 року.
Раніше, 20 червня, стало відомо, що Tesla планує побудувати завод на півдні Китаю. Як очікується, Tesla буде виробляти на ньому свої електрокари. За допомогою нового підприємства американська компанія зможе продавати свою продукцію в Китаї без сплати тарифу в розмірі 25%.
Зараз електрокари Model S і Model X в Китаї продаються дорожче, ніж в США. Скільки саме Tesla інвестує в будівництво нового заводу, невідомо. За перший квартал 2017 року компанія поставила понад 25 тисяч автомобіль, що є рекордним показником, повідомляла Tesla в травні.
Компанія відзначала, що в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року, збільшено виробництво автомобілів на 64%, а також вдвічі збільшено прибуток – з 1,1 млрд до 2,7 млрд доларів. У Tesla планують, що в першому півріччі 2017 року компанія поставить від 47 тис. до 50 тис. автомобілів, що призведе до щорічного зростання поставок на 61-71%.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас