Razer планує підняти з колін мобільний геймінг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Razer планує підняти з колін мобільний геймінг

Фондовий ринок
368
Американська компанія Razer у багатьох асоціюється в першу чергу з ігровими девайсами для геймерів, такими як комп’ютерні миші і килимки для них, навушники, клавіатури та інше.
Але останнім часом вона істотно розширила спектр своєї діяльності. Компанія продає спортивні браслети і всерйоз взялася за випуск ігрових ноутбуків, постійно розширюючи лінійку і пропонуючи нові моделі. У минулому Razer придбала компанію Ouya, що випустила в 2013 році досить перспективну ігрову консоль під управлінням Android, яка так і не стала популярною. Також Razer недавно купила стартап Nextbit, який створив «хмарний» смартфон Robin. Тепер з’ясувалося, що Razer має намір підняти з колін мобільний геймінг.
Під час інтерв’ю з South China Morning Post генеральний директор Razer Мін-Лян Тан заявив, що мобільні ігри стануть величезною частиною їхнього бізнесу в майбутньому. Він нагадав, що до них ніхто не робив ноутбуків, націлених цілком і повністю на ігри.
«Зараз я не бачу жодного мобільного пристрою або програмної платформи, які б дійсно задовольняли потреби мобільного геймера», – заявив Мін-Лян Тан.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас