Київ уклав договір з британськими юристами на обслуговування зовнішнього боргу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ уклав договір з британськими юристами на обслуговування зовнішнього боргу

Казна та Політика
238
Департамент фінансів Київської міської державної адміністрації 19 червня підписав договір з британською юридичною фірмою “White & Case LLP” на здійснення угод по місцевих зовнішніх запозиченнях шляхом обміну, випуску та продажу боргових зобов’язань Києва в 2017 році.
Про це повідомляється в системі ProZorro. Як випливає з інформації, розміщеної в системі, вартість послуг компанії складе 19,5 млн гривень на рік. До кінця року юристи будуть супроводжувати заборгованості Києва, включаючи реструктуризацію непогашеної в грудні 2015 року частини облігацій на 250 млн доларів з терміном обігу до листопада 2015 (кредитор “Credit Suisse First Boston International”, ставка 8% річних).
Крім того, для здійснення своєї діяльності “White & Case LLP” залучить місцевого радника з українського права – ТОВ “Авеллум Партнерс”. За угодою, загальний гонорар не може перевищити 650 тис. гривень. Що стосується погодинної вартості послуг, то найдорожче коштують послуги старшого партнера “White & Case LLP” – 750 доларів на годину, а найнижчою є погодинна ставка молодшого юриста – 350 доларів.
Погодинні ставки співробітників “Авеллум Партнерс” стартують від 45 доларів до 300 доларів. Закупівля послуг відбулася за переговорною процедурою, тому що уряд за пропозицією Міністерства фінансів визначив монополію двох фірм на допомогу державним позичальникам, які хочуть реструктуризувати свої зовнішні борги. Французький “Lazard Freres SAS” визначено фінансовим радником, а британську “White & Case LLP” – юридичним радником.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас