Лагард висловилася щодо проведення пенсійної реформи в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лагард висловилася щодо проведення пенсійної реформи в Україні

Казна та Політика
836
Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард підкреслює важливість проведення в Україні збалансованої пенсійної реформи, яка буде гарантувати справедливі стандарти соціального забезпечення.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента Петра Порошенко за результатами його зустрічі з Лагард в Вашингтоні (США).
“Директор-розпорядник МВФ наголосила на важливості проведення збалансованої пенсійної реформи, яка буде відповідати інтересам держави і громадян України і гарантувати справедливі високі стандарти соціального забезпечення”, – йдеться в повідомленні прес-служби Президента.
Порошенко поінформував Лагард про результати обговорення проекту пенсійної реформи, яке відбулося в ході засідання Національної ради реформ.
Співрозмовники також обговорили перспективи проведення приватизації в Україні, належного функціонування банківської системи, реформування сфери державних фінансів і продовження боротьби з корупцією.
Нагадаємо, Міністерство соціальної політики заявляє, що Міжнародний валютний фонд і Світовий банк підтримують проект пенсійної реформи, підготовлений Кабінетом Міністрів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас