Nokia звільняє людей для економії 1,2 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia звільняє людей для економії 1,2 млрд євро

Фондовий ринок
486
Фінський виробник телекомунікаційного обладнання Nokia знову скорочує штат в рамках процесу приєднання конкуруючої компанії Alcatel-Lucent.
За повідомленням агентства Reuters, яке посилається на заяву Nokia, компанія ліквідує 170 робочих позицій в Фінляндії. Зараз там працює 6100 співробітників вендора, в той час як в глобальному масштабі чисельність персоналу налічує 101 тис. осіб.
Раніше Nokia заявляла про наміри звільнити 960 осіб у Фінляндії і 1400 працівників в Німеччині. Кадрова чистка проходить в рамках плану реструктуризації, метою якого є скорочення витрат на 1,2 млрд євро.
«Nokia вдається до цих заходів для того, щоб залишатися сильним лідером на ринку, – говорив президент і генеральний директор Nokia Раджив Сурі (Rajeev Suri), коментуючи звільнення в минулому році. – Ми також знаємо, що за нашими діями будуть наслідки на людей. З огляду на це, ми будемо діяти таким чином, щоб це відповідало цінностям компанії, забезпечувало перехід і іншу підтримку співробітникам, яких це торкнулося».
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас