Розробники створили платформу для інвестицій в криптовалюти під управлінням ШІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розробники створили платформу для інвестицій в криптовалюти під управлінням ШІ

Фінтех і Картки
565
Випускники Массачусетського технологічного інституту і засновники компанії Enigma розробили нову платформу для інвесторів у криптовалюти, в якій можна буде створювати інвестиційні фонди під управлінням штучного інтелекту.
Платформа Catalyst об’єднає інвесторів, які використовують машинні алгоритми для торгівлі на біржах криптовалют. Вони зможуть створювати власні інвестиційні фонди, засновані на певних алгоритмах, а користувачі й інші інвестори вирішуватимуть, який фонд вибрати, на підставі історії угод кожного з них, пише видання FastCompany.
«На звичайному ринку акцій більша частина торгівлі сьогодні здійснюється за допомогою штучного інтелекту, – каже Гай Зюскінд, один із засновників і гендиректор проекту. – Ми помітили, що цей тренд починає поширюватися і на ринок криптовалют».
Проте, ця тенденція поки ще слабо реалізована: для того, щоб використовувати в торгівлі комп’ютерні алгоритми, інвесторам часто доводиться звертатися до торгових роботів з відкритим вихідним кодом на зовнішніх платформах. Але такі інструменти не завжди безпечні і добре задокументовані, а будь-яка технічна помилка може призвести до великих фінансових втрат.
За матеріалами:
hitech-news.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас