Марк Кьюбан назвав біткоїн бульбашкою і скинув його ціну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Марк Кьюбан назвав біткоїн бульбашкою і скинув його ціну

Фінтех і Картки
4033
Мільярдера Марка Кьюбана можна заносити в список біткоїн-скептиків. Своє негативне ставлення до перспектив найстарішої і найпопулярнішої криптовалюти він позначив в декількох Twitter-постах.
Реакція Кьюбана пішла на новину про те, що ціна на біткоїн перевалила за $2900 і прагне до $3000. Кьюбан порівняв криптовалюту із золотом: «Це більше схоже на культ і релігію, ніж на справжній актив. Тільки при цьому із золота можна зробити непогані прикраси, а з віртуальних монет – нічого. Це бульбашка».
Користувачі соцмережі у відповідь писали, що всі попередні фінансові бульбашки об’єднували дві речі: географічні бар’єри та дії регуляторів — біткоїн натомість не вимагає дозволів і є глобальним, як жодна з існуючих валют. Але Кьюбан залишився при своїй думці.
Його запитали, чи не вважає він гроші тією ж релігією. Він відповів, що багато в чому це дійсно так, але гроші можна миттєво перетворити на актив. Криптовалюти ж у будь-якому разі оцінюються тільки в доларах. При цьому він зазначив, що вірить у блокчейн. Це важлива технологія, яка стане основою для більшості транзакцій в майбутньому, вважає Кьюбан.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас