Apple показав нові продукти на конференції WWDC 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple показав нові продукти на конференції WWDC 2017

Технології&Авто
778
5 червня компанія Apple на конференції WWDC (WorldWide Developers Conference) показала лінійку нових продуктів, яка визначить майбутній напрямок технологічного гіганта на роки вперед.
HOMEPOD
Кардинально нова гілка продуктів для Apple — це створення “розумної” колонки з вбудованим голосовим помічником Siri. Начинка колонки складається з семи динаміків, сабвуфера, процесора і шести мікрофонів. Вона вміє визначати своє положення в кімнаті, підлаштувати звук під нові умови і об’єднувати кілька колонок в мережу, щоб грати музику разом. HomePod випустять в кінці 2017 року, вартість – 349 доларів.
IOS 11
iOS все ще не об’єднується з macOS, але виразно робить крок у цьому напрямку. У новій мобільній операційній системі з’явиться Dock — панель з додатками, в якій можна переміщати дані, і “Files” — де збираються документи з iCloud Drive та інших хмарних сервісів. Файли можна розподіляти за папками і тегами. Крім цього, розробники поліпшили Siri, Apple Pay, Live Photo і оновлений дизайн пункту управління. Операційна система вийде восени 2017 року.
APP STORE
Apple радикально змінить дизайн магазину додатків: тепер на головній сторінці користувач знайде не програми, а матеріали про них: інтерв’ю з авторами, рецензії, підбірку порад та ін.
IMAC
У новому MacBook Pro є кілька важливих особливостей: до нього можна підключити зовнішню відеокарту і встановити удвічі більше оперативної пам’яті. Але і без цього iMac Pro — потужна версія комп’ютерів з 27-дюймовим екраном: до 128 гігабайт оперативної пам’яті і до 18 процесорних ядер. Ціна: від п’яти тисяч доларів, з’явиться у продажу до грудня.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас