Творець Android запатентував свій аналог Google Glass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Творець Android запатентував свій аналог Google Glass

Технології&Авто
398
Енді Рубін планує вихід на AR-ринок. The Verge пише, що творець Android подав патент на розумні окуляри — аналог Google Glass. Судячи з патенту, на вигляд вони нічим не будуть відрізнятися від звичайних окулярів.
Днями Енді рубін представив свій телефон і домашнього помічника — обидва гаджети вийшли під брендом Essential. У окулярів в патенті значиться така сама назва, значить, можна припустити, що вони будуть працювати спільно і синхронізовано з іншими пристроями марки. Найімовірніше, вони будуть якимось чином розширювати функціонал існуючих пристроїв: виводити повідомлення, показувати повідомлення, надавати голосовий інтерфейс.
Окуляри будуть оснащені камерою для фото- та відеозйомки, процесором, що відповідає за обробку і виведення інформації перед очима користувача. У них будуть застосовуватися технології доповненої реальності, але в патенті не уточнюється, які саме. У заявці описується пристрій, який зможе працювати з різними типами лінз: фоточутливих, з діоптріями і звичайними лінзами сонячних окулярів. В окулярах також планується система відстеження рухів очей для створення більш чітких зображень.
Творець Android запатентував свій аналог Google Glass
Для окулярів передбачені різні режими взаємодії з навколишнім середовищем, наприклад, користувач зможе порівняти ціни, прийшовши в магазин. Окуляри розпізнають продукт і виведуть перед очима ситуацію на ринку. Патент не дає точного уявлення про те, яким буде фінальна версія пристрою і чи буде вона взагалі.
За матеріалами:
hitech-news.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас