Єврокомісар Хан назвав перспективні для інвестицій галузі в Маріуполі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єврокомісар Хан назвав перспективні для інвестицій галузі в Маріуполі

Аграрний ринок
260
Єврокомісар з питань європейської політики сусідства і переговорів щодо розширення Йоханнес Хан назвав перспективні для інвестицій галузі в місті Маріуполь Донецької області. Про це він розповів журналістам під час перебування в Маріуполі, відповідаючи на питання про найбільш привабливі сектори економіки в місті, в які готові інвестувати країни Європейського Союзу.
“По-перше, це металургія і все, що з цим пов’язано. Я також переконаний в тому, що, оскільки у вас є таке велике виробництво, то, відповідно, у вас також велика наукова база. Також виробництво двигунів, наприклад”, – сказав Хан.
Крім того, він зазначив, що “ваш регіон багатий сільськогосподарськими угіддями”. Відповідно, додав єврокомісар, “наприклад, виробництво харчових продуктів – це ще одна галузь”.
“І в середньостроковій, довгостроковій перспективі я б теж не недооцінював і потенціал туристичної сфери”, – зазначив Хан.
У свою чергу, віце-прем’єр-міністр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко додав, що дуже важливо, щоб Україна сама пропонувала Європі, куди робити інвестиції.
Він висловив думку, що “найголовніше багатство, за яким прийде інвестор в Маріуполь, – це освічені люди, які можуть працювати на підприємствах і давати прибутки”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас