Генерал-губернатор Канади підписав Угоду про вільну торгівлю з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генерал-губернатор Канади підписав Угоду про вільну торгівлю з Україною

Казна та Політика
421
Напередодні після згоди Палати громад та Сенату Генерал-губернатор Канади підписав Угоду про вільну торгівлю між Україною та Канадою. Про це повідомив Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.
“Сьогодні після згоди Палати громад та Сенату Генерал-губернатор Канади скріпив своїм підписом Угоду про вільну торгівлю між Україною та Канадою. З урахуванням ратифікації нідерландським Сенатом Угоди про асоціацію між Україною та ЄС це рішення має більш, ніж символічне значення”, — йдеться в повідомленні.
“І Канада, і Нідерланди фактично синхронно зробили рішучий крок на шляху до формування трикутника вільної торгівлі Україна — Канада — ЄС. Після завершення всіх формальних процедур, цей трикутник об’єднає три регіони на двох континентах на основі спільної відданості ліберальним цінностям та ідеям”, — додав Глава держави.
Також Порошенко зазначив, що для України ці рішення є свідченням результативності проведених в країні реформ.
“Це найкращий стимул для нас посилювати динаміку внутрішніх перетворень. А для наших міжнародних партнерів — потужний сигнал щодо змін в України та відкрите запрошення до взаємовигідної співпраці в інтересах миру, стабільності та безпеки”, — зазначив Президент України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас