Apple випустила безкоштовний навчальний курс для студентів «Розробка додатків на Swift» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустила безкоштовний навчальний курс для студентів «Розробка додатків на Swift»

Технології&Авто
756
Компанія Apple випустила новий навчальний курс «Розробка додатків на Swift» для студентів, він вже доступний для безкоштовного завантаження з iBooks Store від Apple. За допомогою розрахованого на рік навчання курсу всі бажаючі навчаться програмувати і проектувати додатки мовою програмування Swift, а також отримають практичні навички в інформаційних технологіях і в розробці додатків.
Новий курс «Розробка додатків на Swift» став продовженням існуючого шкільного курсу Apple «Програмувати може кожен». Нагадаємо, що Swift – це мова програмування, створена компанією Apple, вона використовувалася при створенні таких додатків, як Airbnb, KAYAK, TripAdvisor, Venmo і Yelp.
На додачу до більш ніж 1 мільйона завантажень Swift Playgrounds, з магазину App Store вже більше 430 тис. разів завантажені додаткові матеріали «Програмувати може кожен», а цієї осені понад 1000 шкіл в США планують почати викладання курсу «Програмувати може кожен». Також в Apple планують впровадити цю навчальну програму в шести мережах американських коледжів, де навчаються майже 500 000 студентів, додатково пропонуючи студентам кураторство і стажування.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас