Маск відмовить Трампу у порадах, якщо США вийдуть з кліматичної угоди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск відмовить Трампу у порадах, якщо США вийдуть з кліматичної угоди

Казна та Політика
442
Засновник автовиробника Tesla і космічного проекту SpaceX Ілон Маск пригрозив, що відмовиться від ролі радника президента США Дональда Трампа, якщо Сполучені Штати вийдуть з Паризької кліматичної угоди.
Про це він написав у своєму Twitter.
“Я зробив усе, що міг, щоб порадити напряму президенту США, через інших у Білому домі і через радників, щоб ми лишилися (в Паризькій кліматичній угоді – Ред.)”, – написав Маск.
Очікується, що Трамп оголосить про остаточне рішення щодо участі Вашингтона у Паризькій кліматичній угоді 1 червня. Раніше президент США заявляв, що відкличе підпис свого попередника Барака Обами з-під кліматичної угоди. Низка американських ЗМІ з посиланням на джерела в адміністрації президента США раніше повідомляли, що рішення уже ухвалене. За їхніми даними, Вашингтон вийде із угоди.
Ілон Маск був у числі підприємців, запрошених на форум Трампа, скликаний для консультування президента з питань економіки. Засновник Tesla також був серед учасників грудневої зустрічі у вежі Трампа в Нью-Йорку, темою якої був технологічний розвиток.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас