Зубко повідомив, як зростуть доходи місцевих бюджетів у 2017 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зубко повідомив, як зростуть доходи місцевих бюджетів у 2017 році

Казна та Політика
157
Доходи місцевих бюджетів у 2017 році складуть близько 170 млрд грн. Такий прогноз на засіданні уряду в середу зробив міністр з питань регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.
“У зв’язку з фінансовою децентралізацією, у нас кожен рік зростають місцеві бюджети. У нас було 100 млрд грн у минулому році – 145 млрд грн, в цьому році ми очікуємо 170 млрд грн доходів місцевих бюджетів”, – сказав Г.Зубко.
Також Г.Зубко зазначив, що адміністрування місцевих бюджетів із збору податків повинно входити в показники Державної фіскальної служби, адже сьогодні місцеве самоврядування зацікавлене, щоб відбувалася легалізація заробітної плати, робочих місць, легалізація торгівлі акцизними товарами.
При цьому Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що на сьогоднішній день доходи місцевих бюджетів за рахунок надходжень від сплати податку на доходи фізичних осіб складають від 35 до 45%.
“Пам’ятаєте, шановні колеги, ми казали про те, що місцеві бюджети зростатимуть щонайменше на 25%. А сьогодні 35-45% – зростання по ПДФО (податку на доходи фізичних осіб – ред) і більше”, – сказав прем’єр.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас