У Сінгапурі університет буде видавати дипломи на блокчейні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сінгапурі університет буде видавати дипломи на блокчейні

Фінтех і Картки
470
Політехнічний університет у Сінгапурі почне видавати дипломи на базі блокчейна. Він стане першим університетом, який запровадить таку практику. Планується, що цей досвід допоможе скоротити час прийому фахівців на роботу.
В рамках концепції Smart Nation університет Ngee Ann Polytechnic в Сінгапурі стане першим навчальним закладом, який буде видавати дипломи на базі технології блокчейн, пише Tech in Asia.
Щорічно університет видає більше 4 тисяч дипломів і інших сертифікатів. Процес перевірки їх достовірності може бути досить трудомістким. За планами введення такого типу дипломів прискорить процеси прийому на роботу і прийому нових студентів. Роботодавці будуть витрачати менше часу на те, щоб дізнатися про здобуту освіту і знання кандидата.
Крім того, отримані дипломи та сертифікати випускники зможуть відразу завантажити в свої профілі в LinkedIn. Щоб реалізувати свій план, університет домовився про співпрацю з стартапом Attores, випускником акселератора FinLab. Буде використано програмне забезпечення, розроблене компанією Parity Technologies.
Крім освіти, Сінгапур планує перевести на блокчейн і енергетику. Крім того, на Фінтех-конференції Money20/20 Asia представники Грошово-кредитного управління Сінгапуру розповіли про успішне завершення експерименту з упровадження технології блокчейн в сфері внутрішніх міжбанківських переказів.
За матеріалами:
hitech-news.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас